D. LIOR op tablet

How to: Projectmanagement in de Digitale LIOR

Het is nu ook mogelijk om de projectspecifieke eisen in de Digitale LIOR te beheren. Binnen de nieuwste versie van de Digitale LIOR is de functionaliteit Mijn LIOR ontwikkeld.

In de basis is de Digitale LIOR een omgeving waaruit initiatiefnemer en de gemeente de eisen voor een project formuleren. Met een eenvoudige druk op de knop is deze set met eisen en richtlijnen te downloaden zodat het ingezet kan worden als bijlage van de anterieure overeenkomst of als eisenset voor het ontwerp of werkvoorbereiding. Het is nu ook mogelijk om de projectspecifieke eisen in de Digitale LIOR te beheren. Binnen de nieuwste versie van de Digitale LIOR is de functionaliteit Mijn LIOR ontwikkeld.

Nadat u een project heeft aangemaakt slaat de Digitale Lior uw project automatisch op in Mijn LIOR. Daar vindt u per project de projectgegevens en bij iedere projectfase de bijbehorende eisen. Of u nu ontwerper of planbeoordelaar bent, in deze digitale omgeving kunt u de eisen afvinken als er aan is voldaan. Als bij de verificatie blijkt dat het plan niet voldoet aan een eis dan kunt u hierbij een opmerking plaatsen. Een handige geheugensteun bij de bespreking van het ontwerp. Daarmee houdt u overzicht en wordt duidelijk of het project door kan naar een volgende planfase.

Kortom, deze nieuwe functionaliteit zorgt voor helderheid en helpt u in het proces van verificatie en validatie.

Bent u benieuwd naar de nieuwste functionaliteit? Neem dan contact met ons op!

Delen: